Vill du vara med och utveckla framtidens lösningar för den digitala arbetsplatsen?  Är du lika entusiastisk som vi över möjligheterna med Microsoft Azure och Office 365? Då finns här en unik möjlighet för dig som har ett driv och en passion utöver det vanliga.

Dina arbetsuppgifter

Som SharePoint-utvecklare hos oss kommer du att arbeta på vårt kontor i olika webb- och molnutvecklingsprojekt. Du kommer medverka i utvecklingen av både kundspecifika lösningar såväl som i vår egen produktutveckling.

Arbetet sker huvudsakligen i Microsoft Azure och Office 365 med tekniker som exempelvis React, Office UI Fabric, Microsoft Graph och Machine Learning.

Du kommer bli en viktig del i vår framtida utveckling och för rätt person finns det stora möjligheter att påverka vilken riktning och fokus din tjänst ska ta.

Om företaget

Tahoe Solutions är ett IT-företag som utvecklar produkter och lösningar för den digitala arbetsplatsen baserat på Microsoft Azure och Office 365. Våra produkter är i världsklass och vi är inne i en spännande tillväxtfas där du får möjlighet att vara med på en unik resa.

Vi har en öppen och prestigelös kultur där vi hjälper varandra och tillsammans strävar mot samma mål. Vi sitter i fantastiskt fräscha lokaler i Västra Hamnen med Malmös bästa utsikt över Öresund.

Din Profil

I denna roll läggs stor vikt vid din personlighet. Vi vill hitta dig som är en lösningsfokuserad och kommunikativ lagspelare samtidigt som du har tekniskt intresse och talang utöver det vanliga.

Skall krav:

  • Relevant IT-utbildning från högskolan eller YH
  • Flerårig dokumenterad utvecklingserfarenhet i SharePoint
  • Svenska och Engelska i tal och skrift

Meriterande:

  • Erfarenhet från utveckling i SharePoint Framework
  • Erfarenhet från utveckling med React

Start: Så snart som möjligt

Intresserad?

Skicka in din ansökan och CV till info@tahoesolutions.se eller kontakta Jimmy Wickberg (Vd), tfn 0704-143600 för mer information.