Tahoe har mycket hög efterfrågan på sitt erbjudande och behöver omgående komplettera med ytterligare Säljare.

Dina arbetsuppgifter

Som säljare på Tahoe arbetar du sjävlständigt och ibland tillsammans med Vd, andra säljare och vårt produktteam för att hjälpa potentiella kunder upptäcka och välja våra nyckelfärdiga och värdeadderande produkter för Office 365.

Du arbetar utmed hela säljprocessen. Från prospektering, boka möten, genomföra produktdemonstrationer och kundbesök till att offerera och vid affär lämna över till leveransorganisationen.

Om företaget

Tahoe är ett IT-företag som erbjuder nyckelfärdiga och värdeadderande produkter för den digitala arbetsplatsen baserat på Microsoft Azure och Office 365. Våra produkter är i världsklass och vi är inne i en spännande tillväxtfas där du får möjlighet att vara med på en unik resa.

Vi har en öppen och prestigelös kultur där vi hjälper varandra och tillsammans strävar mot samma mål. Vi sitter i fantastiskt fräscha lokaler i Västra Hamnen med Malmös bästa utsikt över Öresund.

Din Profil

Vi söker dig som är driven utöver det vanliga och som är van att arbeta väldigt målfokuserat och självständigt. Du får gärna ha erfarenhet av produktförsäljning (B2B) sedan tidigare och det är viktigt att du har ett genuint intresse av IT.

Du har körkort och bil samt behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Många av våra kundmöten genomförs över webben men det är en fördel om du kan resa i tjänsten.

Start: Omgående

Intresserad?

Skicka in din ansökan och CV till info@tahoesolutions.se eller kontakta Jimmy Wickberg (Vd), tfn 0704-143600 för mer information.