Vill du vara med och leverera Sveriges bästa och mest användarvänliga it-stöd för ledningssystem? Brinner du för kvalitetsarbete och gillar att dela med dig av dina kunskaper? Då kan vi erbjuda dig en kul och intressant möjlighet som konsult/utbildare hos oss!

Dina arbetsuppgifter

Som konsult/utbildare inom ledningssystem kommer du arbeta tillsammans med produktägare och teamet som utvecklar, supportar och levererar vår marknadsledande produkt InSight. Du kan läsa mer om InSight här.

Du kommer vara med och leverera InSight. Det innebär att du ger rådgivning, genomför workshops och håller utbildningar för att hjälpa kunderna att snabbt och enkelt komma igång med sitt nya it-stöd. Du är också med och vidareutvecklar vårt erbjudande runt vår produkt samt är med på mässor och events.

Vi arbetar med intressanta kunder över hela Sverige så det är därmed en fördel om du vill och kan resa en del i arbetet.

Om företaget

Tahoe Solutions är ett IT-företag som utvecklar nyckelfärdiga produkter för den digitala arbetsplatsen baserat på Microsoft Azure och Office 365. Våra produkter är i världsklass och vi är inne i en spännande tillväxtfas där du får möjlighet att vara med på en unik resa.

Vi har en öppen och prestigelös kultur där vi hjälper varandra och tillsammans strävar mot samma mål. Vi sitter i fantastiskt fräscha lokaler i Västra Hamnen med Malmös bästa utsikt över Öresund.

Din Profil

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet inom området ledningssystem, ISO 9001/14001, avvikelsehantering och liknande. Kanske har du arbetat inom kvalitetsavdelningen på något företag med detta?

Det viktigaste för oss är att du har praktisk erfarenhet inom områdena kvalitet, ledningssystem och avvikelsehantering och att du tycker det är kul att dela med dig av din kunskap och erfarenhet. Detta så att du kan ge rådgivning och föra konstruktiva diskussioner med våra kunder om hur de kan få mest nytta av sitt ledningssystem. Det är en stor fördel om du är tekniskt intresserad och har erfarenhet av att arbeta med it-stöd för ledningssystem.

Skall krav:

  • Relevant utbildning från högskolan eller YH
  • Flerårig dokumenterad erfarenhet av kvalitetsarbete
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Meriterande:

  • Erfarenhet av att utbilda
  • Erfarenhet av it-stöd för ledningssystem
  • Erfarenhet av SharePoint och Office 365 som användare

Start: Så snart som möjligt

Intresserad?

Skicka in din ansökan och CV till info@tahoesolutions.se eller kontakta Jimmy Wickberg (Vd), tfn 0704-143600 för mer information.