Vill du vara med och hjälpa våra kunder på deras digitaliseringsresa? Brinner du för Office 365, digitala arbetsplatser och gillar du att dela med dig av dina kunskaper? Då kan vi erbjuda dig en kul och intressant möjlighet som konsult/utbildare hos oss!

Dina arbetsuppgifter

Som konsult/utbildare inom Office 365 kommer du hjälpa våra kunder att få ännu mer nytta av Office 365. Det innebär att du är med och ger rådgivning, genomför workshops och håller utbildningar inom ett eller flera verktyg i Office 365.

Du kommer vara med och ta fram lösningar åt våra kunder, dels via gränssnittet men också tillsammans med utvecklare när så behövs.

Du kommer också arbeta tillsammans med produktägare och teamet som utvecklar, supportar och levererar BaseDrum, vilket är vår innovativa produkt för intranät och den digitala arbetsplatsen. Du kan läsa mer om BaseDrum här.

Vi arbetar med intressanta kunder över hela Sverige så det är därmed en fördel om du vill och kan resa en del i arbetet.

Om företaget

Tahoe Solutions är ett IT-företag som utvecklar nyckelfärdiga produkter för den digitala arbetsplatsen baserat på Microsoft Azure och Office 365. Våra produkter är i världsklass och vi är inne i en spännande tillväxtfas där du får möjlighet att vara med på en unik resa.

Vi har en öppen och prestigelös kultur där vi hjälper varandra och tillsammans strävar mot samma mål. Vi sitter i fantastiskt fräscha lokaler i Västra Hamnen med Malmös bästa utsikt över Öresund.

Din Profil

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet som specialist inom Office 365. Du behärskar de olika verktygen så som SharePoint, Teams, Flow och Planner och har både djup teknisk kunskap om dem såväl som hög förståelse för hur användare och verksamhet får mest praktisk nytta av dem.

Det är också viktigt att du tycker det är kul att dela med dig av dessa kunskaper och erfarenheter till kunder och att det är något som du har erfarenhet inom. Kanske har du redan hjälpt ett eller flera företag att implementera Office 365?

 Skall krav:

  • Relevant utbildning från högskolan eller YH
  • Flerårig dokumenterad erfarenhet av Office 365 och verktyg som SharePoint, Teams, Flow och Planner
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Meriterande:

  • Erfarenhet av att utbilda
  • Erfarenhet av intranät och den digitala arbetsplatsen

Start: Så snart som möjligt

Intresserad?

Skicka in din ansökan och CV till info@tahoesolutions.se eller kontakta Jimmy Wickberg (Vd), tfn 0704-143600 för mer information.