Har du ett brinnande intresse för utveckling och programmering? Är du i början av din karriär och vill få möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med erfarna kollegor? Då är detta chansen för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som junior utvecklare hos oss kommer du att arbeta på vårt kontor i olika webb- och molnutvecklingsprojekt. Du kommer medverka i utvecklingen av kundspecifika lösningar och på sikt i vår produktutveckling.

Arbetet sker i Microsoft Azure och Office 365 med tekniker som exempelvis React, Office UI Fabric, Microsoft Graph och Machine Learning.

Du kommer bli en viktig del i vår framtida utveckling och för rätt person finns det stora möjligheter att påverka vilken riktning och fokus din tjänst skall ta.

Om företaget

Tahoe Solutions är ett IT-företag som utvecklar nyckelfärdiga produkter för den digitala arbetsplatsen baserat på Microsoft Azure och Office 365. Våra produkter är i världsklass och vi är inne i en spännande tillväxtfas där du får möjlighet att vara med på en unik resa.

Vi har en öppen och prestigelös kultur där vi hjälper varandra och tillsammans strävar mot samma mål. Vi sitter i fantastiskt fräscha lokaler i Västra Hamnen med Malmös bästa utsikt över Öresund.

Din Profil

I denna roll läggs stor vikt vid din personlighet. Vi vill hitta dig som är en lösningsfokuserad och kommunikativ lagspelare samtidigt som du har tekniskt intresse och talang utöver det vanliga.

Skall krav:

  • Relevant IT-utbildning från högskolan eller YH
  • C# och Javascript
  • Svenska och Engelska i tal och skrift

Meriterande:

  • Egna utvecklingsprojekt
  • React

Start: Så snart som möjligt

Intresserad?

Skicka in din ansökan och CV till info@tahoesolutions.se eller kontakta Jimmy Wickberg (Vd), tfn 0704-143600 för mer information.