Vill du vara med och utveckla framtidens produkter med SharePoint?

Då finns här en unik möjlighet för dig som är har ett driv och en passion för SharePoint utöver det vanliga.

Tahoe Solutions är ett mjukvaruföretag som erbjuder smarta produkter för intranät, ledningssystem, ärendehantering och projekthantering baserade på SharePoint.

Vi har en stadigt ökande efterfrågan på våra vinnande, användarvänliga och moderna produkter vilka används av en snabbt växande mängd företag och organisationer över hela Norden. Vi behöver därför omgående komplettera våra utvecklingsteam med fler medarbetare.

Som utvecklare hos oss kommer du tillsammans med erfarna kollegor att arbeta i teknikens absoluta framkant och med utvecklande och utmanande SharePoint-projekt. I huvudsak kommer du att arbeta självständigt eller i team med utveckling och leverans av våra produkter från vårt fantastiska kontor i Malmö med utsikt över Öresund.

 

Är du den vi söker?
Vi vill hitta dig som är en lösningsfokuserad, prestigelös och kommunikativ lagspelare.  Du är nyfiken, gillar tekniska utmaningar och är en person med ambitioner att vara i främsta ledet inom SharePoint.

Du är en person som trivs på ett mindre företag där du gör stor skillnad och har goda möjligheter att påverka både din egen utveckling och företagets framtid.

 

Profil
Skallkrav:
• Minst två års relevant utvecklingserfarenhet inom SharePoint

Meriterande:
• En eller flera certifieringar inom SharePoint
• Körkort B

Start: Så snart som möjligt

 

Intresserad?
Skicka in din ansökan och CV till info@tahoesolutions.se eller kontakta Jimmy Wickberg, tfn 0704-143600 för mer information.