Intranät i Office 365 för TePe – Sveriges ledande företag inom munhygienprodukter

TePe behövde ett modernt intranät för intern kommunikation och samarbete för samtliga av sina medarbetare. TePe hade sedan tidigare Office 365 som teknisk plattform och ville sy ihop tjänsterna bättre i en modern intranätportal.

Tahoe Solutions vann förtroendet med vårt koncept för intranät i SharePoint Online. I vårt koncept ingår naturligtvis alla basfunktioner man förväntar sig i ett modernt intranät, som exempelvis nyhetshantering, telefonbok och sociala funktioner för kraftfull kommunikation mellan medarbetare.

Smarta anpassningar
Eftersom Tahoe Solutions koncept för intranät är lätt att anpassa kunde vi även tillgodose de specifika behov TePe hade. Vi skapade funktioner för att boka och beställa lunch, massage och sjukskötersketider direkt på intranätet. Anställda som ej jobbar vid en dator får automatiskt den senaste informationen serverad via en anpassad sida på TV-skärmar utplacerade i lokalerna.

 

Faktaruta

  • Office 365
  • SharePoint Online
  • Intranät

Tahoes kostnadseffektiva intranätlösning integrerar väl med vår befintliga IT-miljö och är ett viktigt stöd i samarbetet mellan TePes olika avdelningar och bolag.

Kajsa Hindberg

Communications Specialist, TePe

Om TePe
TePe Munhygienprodukter AB är ett privatägt företag som tillverkar munhygienprodukter sedan 1965. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. TePe omsätter idag 650 MSEK med 300 anställda i sex länder och försäljning till ytterligare ett 60-tal länder.