Modernt intranät och digitalt samarbete med Office 365 för FAR

I en modern organisation som FAR behövs bra digitala verktyg för kommunikation och samarbete. Tillsammans med Tahoe Solutions har FAR på mycket kort tid kommit igång med ett nytt, modernt intranät samt de senaste verktygen för samarbete i Office 365.

FAR behövde en partner som hade bra färdiga lösningar men som också kunde guida och utbilda i hur man bäst utnyttjar de befintliga verktyg som Office 365 erbjuder. Tahoe Solutions vann förtroendet med vår lösning för intranät i SharePoint Online. I FARs nya intranät har nu medarbetarna en samlad portal för nyheter, information och samarbete. Tahoe Solutions genomförde också ett flertal utbildningar i dokumenthantering med SharePoint och OneDrive som gjort att man snabbt kommit över till molnbaserad dokumenthantering.

Faktaruta

  • Office 365
  • SharePoint Online
  • Intranät

”Med det nya intranätet har vi äntligen fått ett informationsflöde som är relevant och smidigt. Det är så skönt att vi slutat spamma varandra med informationsmail.”

Maria Garenberg

Kundserviceansvarig, FAR

Om FAR
FAR är branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och specialister. De utvecklar revisions- och rådgivningsbranschen och ger näringsliv och samhälle tydliga spelregler, rätt kompetens och tillförlitlig information. FAR har 5 300 medlemmar och arrangerar också utbildningar, ger ut böcker, tidningar och digitala produkter.